Easylunch AS

Din leverandør av vareautomater

Kontakt oss i dag

Easylunch AS har vært i bransjen siden 2001.

Vi importerer i dag kombiautomater for snaks og drikke , samt rene brusautomater.
Disse automatene er for salg og leasing. Leasingavtalene er gjennom vår samarbeidspartner, Ikano Bank

Vi har gode kontakter og samarbeidspartnere. Ønsker du å ha en automat utplassert kostnadsfritt og driftet av andre , har vi gode kontakter, som vi gjerne hjelper deg med.

Ofte stilte spørsmål

 Det er  gratis. Den trekker strøm for ca 400 kr i året som vi dekker om dere ønsker det. Dere har heller ikke noe ansvar for verken automaten, innholdet eller kontanter.

Det er 2 mulighter. Dere kan kjøpe eller lease automaten og drifte den selv, slik dere ønsker. Leasingperiode er fra 1 til 7 år. Det andre alternativet er at vi utplasserer automaten hos dere og drifter den 100 % uten kostnader for dere . ( strøm ca 400 pr år) Vi finner i samarbeid med kunden de produktene dere ønsker i automaten.

Vi har en standar kontrakt som bekrefter vårt samarbeide og at automaten er uten kostnader for dere og at den drives 100 % av oss , uten at dere har noe ansvar. Vi har ingen bindingstid på de automatene vi utplasserer hos dere og vi står for 100 % av driften. Vi ønsker ikke at kundene våre skal være bundet over en lenger periode og mener at du har ingen ting å tape på å prøve denne løsningen. Fungerer den ikke for dere fjerner vi den uten diskusjon inne 4 uker og skulle den ikke fungere som vi ønsker har vi mulighet til å flytte den. Vi er så sikre på at dere vill bli fornøyd med våre automater/driftsform og oppfølging , at dere ønsker å prøve denne løsningen.

Vi skaffer alle produkter som våre samarbeidpartnere og leverdører/grosister har , så lenge det passer og fungere i automatene.se noe av vårt vareutvalg under produkter.

Ja det har vi. se under kunder. Vi gir deg gjerne en kontaktperson på et av disse stedene.

Vi bruker i dag produkter fra EBS ( elektroniske betalingssystemer a/s) vi bruker myntsystem som veksler all norsk mynt, kortleser som tar visa , mastercard og dinner.
vi holder nå også på å teste ut betaling med SMS og dette ser ut til å fungere bra